Prometna i sigurnosna pravila

Nastava iz prometnih i sigurnosnih pravila održava se u prostorijama Autoškole Formula jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima. Nastava se izvodi pomoću kompjuterskog programa koji uključuje kompjuterske simulacije prometnih situacija, usporedne prikaze, frontalni i problemski pristup nastavi te indiviautoskola-rijeka-testovidualno ili grupno testiranje. Za nesmetano praćenje nastave i usvajanje znanja osigurana je potrebna literatura (knjige, skripte, ispitna pitanja), a za vježbu osigurani su predispitni testovi. Kvalitetnim radom i zalaganjem predavača te individualnim pristupom svakom polazniku autoškole omogućena je vrhunska obuka koja rezultira izvrsnim rezultatima na testovima.

 

 

Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi

Nastava iz Prve pomoći odvija se u pravilu u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima u prostorijama autoškole Formula, a izvodi se teorijski i praktično. Za praktični dio nastave koriste se medicinski materijal (trokutaste marame, kompresivni zavoji, sterilne gaze…) te lutka za uvježbavanje reanimacije i umjetnog disanja. Nastavu izvode licencirani predavači - doktori medicine sa višegodišnjim iskustvom u službi Hitne medicinske pomoći i predavanja na fakultetu. Za uspješno usvajanje gradiva osigurana je potrebna literatura (knjige).

 

Upravljanje vozilom na motorni pogon

Nastava iz upravljanja vozilom na motorni pogon odvija se individualno u terminima prilagođenim potrebama polaznika. Početna obuka iz upravljanja vozilom izvodi se na poligonu Srdoči. Za nastavu možete birati između 25 novih vozila.