Autoškola Formula

djeluje već 17 godina u gradu Rijeci i okolnim mjestima.

Shodno zakonu o sigurnosti prometa na cestama od 20.08. 2004.g. NN. br. 105/04. i pratećih pravilnika, autoškola sada djeluje i provodi obuku za "AM", "A1", "A2", "A" i "B" kategorije. Formula ima vozila za polaganje svih gore navedenih kategorija i to različitih tipova i marki kako bi naši polaznici mogli po vlastitoj želji odabrati vozilo koje im najviše odgovara.

autoskola-formula-o-nama

 

Sva vozila su klimatizirana i starosti do tri godine.

Svi zainteresirani se mogu javiti u prijemnoj kancelariji od 08:30 – 19:00 sati od ponedjeljka do petka, na adresi:

Ulica Frana Kurelca 4, 51 000 Rijeka,
ili na telefon 051 212 376.

Nakon prijave i upisa, autoškola organizira nastavu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila, u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima. Tečajevi počinju svaki tjedan ili svaki drugi. Osim toga organiziramo i tečaj iz prve pomoći koji se također organizira u našim prostorijama u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima. Nakon položenog ispita iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila, nastavljate obuku iz upravljanja vozilom, a po vlastitoj želji možete odabrati instruktora vožnje i vozilo.

 

autoskola-formula-rijeka-o-nama

 

Vožnja se obavlja na čitavom širem području Rijeke, a prvi počeci i poligonske radnje na ispitnom poligonu na Srdočima gdje se i polaže vozački ispit.

 

Svi instruktori su dovoljno mladi da shvate probleme vas polaznika,
ali istovremeno i imaju dugogodišnje iskustvo.

 

 

autoskola-formula-rijeka-logo