Prometna i sigurnosna pravila

Nastava iz prometnih i sigurnosnih pravila održava se u prostorijama Autoškole Formula jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima. Nastava se izvodi pomoću kompjuterskog programa koji uključuje kompjuterske simulacije prometnih situacija, usporedne prikaze, frontalni i problemski pristup nastavi. Za nesmetano praćenje nastave i usvajanje znanja osigurana je potrebna literatura (knjige, skripte, ispitna pitanja), a za vježbu osigurani su predispitni testovi. Kvalitetnim radom i zalaganjem predavača te individualnim pristupom svakom polazniku autoškole omogućena je vrhunska obuka koja rezultira izvrsnim rezultatima na testovima.

Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi

Nastava iz Prve pomoći odvija se u pravilu u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima u prostorijama autoškole Formula, a izvodi se teorijski i praktično. Za praktični dio nastave koriste se medicinski materijal (trokutaste marame, kompresivni zavoji, sterilne gaze…) te lutka za uvježbavanje reanimacije i umjetnog disanja. Nastavu izvode licencirani predavači – doktori medicine sa višegodišnjim iskustvom u službi Hitne medicinske pomoći i predavanja na fakultetu. Za uspješno usvajanje gradiva osigurana je potrebna literatura (knjige).

Upravljanje vozilom na motorni pogon

Nastava iz upravljanja vozilom na motorni pogon odvija se individualno u terminima prilagođenim potrebama polaznika. Početna obuka iz upravljanja vozilom izvodi se na poligonu Srdoči. Za nastavu možete birati između 30 novih vozila i 30 instruktora/ica.

Kako do nas?

Svi zainteresirani se mogu javiti u prijemnoj kancelariji od 08:30 – 18:00 sati od ponedjeljka do petka, na adresi:

Adresa

Frana Kurelca 4 i 4c,
51000 Rijeka

Telefon

051 212 376
091212 3766

Email

formula@autoskolaformula.hr